Stuga’s & vakantiewoningen Zweden

De ideale vakantie in Zweden is op z’n Zweeds overnachten in een stuga. De knusse, vaak rode, huisjes liggen midden in de natuur in een park en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit uw eigen stuga verkent u de omgeving te voet of met uw auto. Ook bestaat vaak de mogelijkheid om een fiets of kano te huren.

De leukste manier om Zweden te ontdekken is met uw eigen auto en verblijven in drie of vier verschillende stuga’s. Zo viert u vakantie zoals de Zweden het zelf ook vaak doen, ziet u verschillende gebieden van het land en heeft u alle vrijheid van een eigen huisje. 

Midden-Zweden Heeft haar bezoekers veel te bieden. Er zijn vele leuke plaatsen te bezoeken,  evenementen en activiteiten om aan deel te nemen.

Uiteraard moet de hoofdstad Stockholm op de agenda staan, maar ook de middeleeuwse stad Uppsala en Sigtuna horen in de reisroute thuis. Verder zijn er in de provincies Dalarna en Värmland tal van interessante bezienswaardigheden, zoals de grote kopermijn in Falun, dat op de lijst van de UNESCO staat vermeld.

Uitgestrekte bossen en vele meren nodigen hier uit tot tal van activiteiten.

Deze streek, die u wellicht kent als decor van televisieserie Wallander, is vanuit Nederland eenvoudig te bereiken. Wat wellicht minder bekend is, is dat dit één van Europas rijkste agrarische regio’s is.

Met een fraaie kusstrook met schitterende zandstranden en een binnenland met golvende vlakten en karakeristieke witte huisjes in de verte; heeft deze regio landschappelijk ook één en ander te bieden. De provincies Skåne, Småland en Gotland hebben een eigen karakter en ook op het bekende eiland Öland is het net weer anders.

BBI Travel is dé specialist in reizen naar Zweden. Met onze jarenlange ervaring weten wij de leukste en mooiste plekken te vinden en kunnen wij u van een passend advies voorzien. Vindt u niet wat u zoekt op onze website? Grote kans dat wij toch iets voor u kunnen betekenen. Neem contact op met ons voor een offerte op maat.
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding