0 Resultaten

Kerst in Fins Lapland

Beleef de kerst in Fins Lapland, feestdagen op unieke wijze

In Fins Lapland, boven de poolcirkel, viert u de feestdagen op unieke wijze. Uiteraard is het wit, want natuurlijk ligt er sneeuw in Lapland in de kerstperiode. Maar de korte dagen, zo ver noordelijk, maakt dat een opgetuigde en verlichte kerstboom net als een knapperend haardvuur, extra intens worden beleefd. Natuurlijk heeft u volop gelegenheid om te skiën, langlaufen of anders op latten bezig te zijn, want alle pistes en een deel van de loipes zijn verlicht. Doe als de Finnen doen... 

Naast sport op de latten zijn volop activiteiten om uit te kiezen. Zo is speciaal in Lapland het maken van een husky- of sneeuwscootersafari, eventueel gecombineerd met het zoeken naar het noorderlicht, een must. Niet alleen de kinderen zullen een Scandinavische kerst als onvergetelijk bestempelen, maar het hele gezin zal de herinneringen koesteren.

De viering van oud & nieuw krijgt hier in het noorden ook een extra dimensie in de hoofdzakelijk witte omgeving. Hier in het uiterste noorden van Scandinavië, kan de hemel tijdens een heldere poolnacht worden versierd door het noorderlicht. Beter vuurwerk bestaat niet!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding