2 Resultaten

Wintersport Vrådal Noorwegen

Vrådal is het grootste skigebied in Telemark. Fraaie loipes doorkruisen hier de Noorse bossen en voeren langs prachtige meren. Met recht een leuk traditioneel Noors skigebied met verschillende uitdagingen.

 


Vradål biedt naast prachtige langlaufroutes een variëteit aan skipistes. De langste piste is 3600 meter lang. Ideaal voor kinderen is de kinderpiste met twee liften. In dit afgesloten gebied kunnen ze vrij skiën en spelen.


Gedetailleerde ski informatie Vradal

Vrådal is de bestemming voor liefhebbers van natuur, kleinschalige en veilige skigebieden en een schitterend winterlandschap waardoor de langlaufloipes lopen. Verwacht geen après-ski feesten, overvolle pistes of andere massale toestanden. U deelt Vrådal met gelijkgestemde liefhebbers, die van een sportieve wintersport in comfortabele en mooie omgeving willen genieten.

Kleinschalig betekend niet dat Vrådal zonder faciliteiten is. Vrådal Panorama is een skicentrum voor skiërs van alle leeftijden met prima mogelijkheden voor alpineskiërs en snowboarders en een gedeelte voor kinderen. Bij het dalstation van de stoeltjeslift is een kinder-/beginnersgedeelte waar gezinnen zich kunnen vermaken met ski’s en sleeën. Twee skibanden maken de trip naar de top eenvoudig, voor de kleintjes. Vrådal biedt loipes in het bos en op de bergen. Bij het bergstation van de stoeltjeslift is een 4 km lang loipe naar de hoge berg Hægefjell, 1.020 meter boven de zeespiegel.

Vrådal ligt in de provincie Telemark, waar de bakermat van de moderne skisport ligt. Kenners noemen deze streek ook wel het romantische deel van Noorwegen, u zult zelf wel zien waarom...

Vrådal biedt voor ieder wat wils, ook zonder ski´s:

  • Winteractiviteiten zijn meer dan skiën en in Vrådal kun je spelen in de sneeuw, plezier hebben met rodelen of genieten van een ontspannende massage bij Albie`s.
  • Het Straand Hotel beschikt over een zwembad, waar tegen betaling (gratis voor hotelgasten) kan worden gezwommen en van fitness en sauna´s gebruik worden gemaakt.


Gedetailleerde ski informatie VradalKlik op de kaart voor een grotere versie:
 

SKIEN

Totaal aantal pistes: 2110 6 2 3
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: redelijk
Snowboard mogelijkheden: goed
Pistes: 15 km
Verlichte pistes: geen
Liften: 8
Skipas 6 dagen: NOK 1660
Skiles: 45 min. NOK 220-445 p p (1-4 personen)
Skihuur 6 dagen: NOK 820(set)
Snowboardhuur 6 dagen: NOK 820 incl. schoenen

VERVOER

Veerhaven: Oslo
Aanvlieghaven: Sandefjord Torp
Transfer: huurauto aangeraden
Per auto vanaf Oslo ca. 210 km / vanaf Sandefjord ca. 150 km
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding