14 Resultaten

Hotelrondreizen met eigen auto door Noorwegen

Met de eigen auto, of eventueel een huurauto, een hotelrondreis maken door de fraaiste streken van Noorwegen; mooie plekjes ontdekken en lekker actief bezig zijn in de Noorse natuur; dat is pas vakantie!

Noorwegen alleen is 10 maal groter dan Nederland, dus de illusie dat u Noorwegen in één reis even ‘kunt doen’ moet u dan ook niet hebben. Elke streek heeft eigen gebruiken, tradities en verschilt qua flora en fauna van de andere streek. Zo staat Noorwegen bekend om de majestueuze fjorden in het westen; uitgestrekte bossen in het oosten; idyllische meertjes in het zuiden en de ruige pool landschappen in het noorden. Dit zijn allen geliefde reisdoelen, maar het aantal onbekende streken is nog vele malen groter.

Wat kunt u verwachten? Schitterende routes die u laten rijden over indrukwekkende bergpassen, langs diepe fjorden, een stop maken bij een schilderachtig meer waarin de bergen zich bijna perfect spiegelen of in een gezellig levendig plaatsje waar de sportieve Noordelingen zichtbaar van de midzomernacht genieten.

Autorondreis met verblijf in hotels & pensions.
Wij stelden voor u een aantal rondreizen samen waarbij u de keuze heeft uit reisroutes door meerdere streken van Noorwegen. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden een onderdeel zullen zijn van uw belevenis.

Voor het verblijf is degelijk en voordelig met lage reissommen het motto! Een zeer goede verzorging in sfeervol ingerichte fjellstuer (bergpensions), fjordenpensions en gemoedelijke midden- en eersteklas hotels kenmerken deze rondreizen. Alle verblijfplaatsen liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of  aantrekkelijke levendige plaatsen, onderling verbonden door mooie reisroutes. U logeert in nette kamers met douche/toilet, op basis van logies en ontbijt. U kunt ook kiezen voor het naar verhouding, veel voordeliger halfpension, dus inclusief diner ‘s avonds.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding