0 Resultaten

Hurtigruten voordeeldata per seizoen

BBI Travel heeft door het hele jaar speciale vertrekdata geselecteerd, waarop u tegen een gereduceerd tarief kunt reizen. In tegenstelling tot de reguliere Hurtigruten tarieven, zijn de tarieven voor deze ’extra voordeeldata’ niet flexibel, maar blijvend laag afgeprijsd. U bespaart zo honderden euro’s op de mooiste zeereis die u ooit zult maken. Een extra voordelige zeereis tegen een vaste lage prijs!

In elk seizoen hebben wij een een aantal vaste vertrekdata voor u geselecteerd waarop u voordelig kunt reizen.Op de ’extra voordeeldata’ gelden de vanouds bekende vroegboekkortingen. Deze voordeel Hurtigruten reizen zijn hierdoor erg populair. Wij raden dan ook aan om vroeg te boeken zodat u verzekerd bent van een voordelig tarief.

Vaar mee met de 12 daagse Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen! Niet alleen de zeereis kunnen wij voor u regelen maar indien gewenst kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. De vluchten, transfers of een extra overnachting voorafgaand aan uw reis kunnen wij voor u regelen.

In de online prijsopgave kunt u vrijblijvend een prijs opvragen en indien gewenst de boeking aanvragen om direct uw hut aan boord van Hurtigruten vast te leggen. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat van ons ontvangen dan kunt u altijd telefonisch/per mail contact met ons opnemen.

Hier onder kunt u het seizoen kiezen waarin u wilt reizen. Elk seizoen kent verschillende vertrekdata en hoogtepunten.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding